Vecka 50-51

Vilket fantastiskt luciatåg!! 😍😍😍 I vanlig ordning så var vi vuxna lite oroade för hur det skulle gå, med tanke på att repetitionerna mest varit tramsiga och det har varit väldigt svårt att stå stilla. 😂 Men sen i stundens allvar och inför en stor publik så blev det ju jättefint! Precis som vi vill ha det, lek o bus i vår vardagsmiljö men att barnen (och vi vuxna också för den delen) har förmåga att göra sitt bästa när det gäller.

Vad härligt att vi faktiskt fått några dagar med snö! Det var mysigt att äntligen få plocka fram stjärtlapparna och även de yngsta lärde sig tekniken med dem. Såå kul att se!

Vi har haft massor av jullekar, jul-uppdrag och julmat sista veckorna. Vi tänker inte ens rada upp alla, bilderna får tala för sig själva. Nissan och Nisse har varit med hela tiden och tyvärr var de tvungna att säga hej-då nu. Men de sa att de haft roligt här hos oss och vill gärna hälsa på nästa år igen!

VI VILL TACKA FÖR MYCKET GOTT SAMARBETE MED ER FÖRÄLDRAR! Det är toppen att vi har så bra kommunikation och det är så roligt att få berätta om era härliga ungar!

💓HA EN RIKTIGT GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!💓 KRAM LOTTA & CATRINE