Vecka 12-13

Nu har vi äntligen firat Jack, som fyllde 3 år för länge sen! Malin fick också stå på en pall medan vi sjöng, eftersom hon fyllde 26 samma dag! Grattis till er båda!!

Förra veckan rockade vi sockorna. Det var tydligen inte helt bekvämt för en viss 2-åring att ta på sig OLIKA strumpor! 😱😱😱 Men det gick bättre när han insåg att faktiskt alla hade gjort “fel” denna dag! Vi läste böcker kring människors lika värde och tittade på jordgloben och pratade om olika länder. Och så sjöng vi rocka sockorna-sången så klart.

Vi har haft många nya lekar ute, t ex hur många kroppsdelar kan nudda marken och vem hinner ta snöret först?. Som vanligt behöver vi upprepa lekarna några gånger så att ALLA barnen listar ut poängen, stora som små.

Annars har dessa två veckorna handlat om påsken. Skapande, lekar, påsklunch, påsk-musik, krasse-odling, ägg-jakt och påsk-tävlingar. Vi använder förstås konstgjorda fjädrar. Så glada att de säljer de på coop och ica nu och inte bara i specialaffärer! Sista racet kring påsk kör vi imorgon!

Nästa blogg vecka 15. Dans på tisdag v.15 för barn f.-13.

Ha nu en riktigt härlig påsk!! Kram Lotta & Malin