Vecka 24

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 24

Nu har vi kommit fram till läsårets sista blogg. Tänk att sommaren kom på riktigt till slut. Och inga mesiga 18 grader heller utan närmare 30 hela veckan. Det ligger ju lite nära till hands att börja gnälla på att det är för varmt men det ska vi inte göra! Det har varit mycket vattenlek så klart. Vi har blandat massa is i vattnet men isbitarna försvann fort. Antingen smälte de eller så åt barnen upp dom.

Vi har sagt hej-då till våra blivande skolbarn. Varför vänjer vi oss inte? Lika jobbigt varje år. Våra äldsta stjärnor har gett gruppen så mycket. Taggade på allt vi gjort och fått med sig de yngre barnen med i leken. Och såååå hänsynsfulla och hjälpsamma båda två. Ni kommer vara saknade! Tur att vi har lillebror kvar här och att ni bor nära.

Det ska bli spännande inför hösten med två nykomlingar och det blir nya konstellationer. Vi har redan börjat planera lite smått. Vi har kollat lite intressen bland barnen och har några alternativ för nästa projekt.

Men först ska vi alla ha en riktigt härlig sommar! Stor kram från Lotta o Catrine (vi påminner om planeringsdagen på måndag).