Vecka 22

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 22

Vi vill börja med att tacka för att så många kunde komma på sommarfikat. Och så himla gott fika! Så härligt att få träffa er alla och att så många far o morföräldrar kunde komma med var också helt fantastiskt. Såklart klarades tipspromenaden och uppdragen av med bravur och pannkakstårta väntar barnen.

Den här veckan har nu alla utegrupper avslutats. Nästa termin byter barnen grupper.

Vi har haft kalas i veckan för vår nyblivna 2-åring och vår nyblivna 4-åring. Önskelunch, blinkande glas, flagga vid bordet hör alltid till när man fyller år och även barnens val av ”kalaslek”. Den här dagen dansstopp som verkligen alla älskar.

Det är mycket som ska avslutas innan sommarlovet, ”säcken ska knytas ihop”. Vi leker alla favoritlekar som barnen vill leka igen, Veckovisan har varit en favorit som vi sjungit mycket, liksom myggan Hubert, kul att de fick visa upp dem för er i torsdags. Barnen fick dessutom en ”ny” myggvisa som favorit, den lär vi oss som bäst.

Nästa blogg kommer vecka 24, det blir också terminens sista blogg.

Vi önskar er en trevlig helg och en fin nationaldag. Ses igen på onsdag!