Vecka 19

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 19

Vi startade upp veckan med utedag och Bamseloppet! Vi hade uppvärmning och sen delade vi upp barnen i yngre och äldre. De äldre fick springa en ganska lång sträcka plus en hinderbana. De yngre sprang kortare och sen hinderbana även för dem. Några av de yngsta hakade på de äldre när de for iväg på den långa sträckan. Efteråt fick alla medalj också. Om någon saknar sin så ligger en kvar här på vagnen.

Tisdag och onsdag hade vi dans för -18 och skolbesök för -17. Däremellan fortsatte vi med både vårpyssel och programmering. Vi är imponerade över hur snabbt barnen kommit in i tänket kring programmering. Nu leker de det i fria leken, ”Om jag trycker här tre gånger, då får du gå tre steg till höger.” Eller ”Sväng till höger, sitt ner, stå upp, backa två steg.”

I torsdags hade firade vi familjedahemmens dag. Det var full fart precis hela dagen. Brunnagården med fallskärmslekar och gympa med Bamse. Pizzalunch, hinderhoppning, programmering, lyckohjul, charkbricka till mellis.

Nästa vecka kort vecka, om vädret tillåter hinner vi med en utflykt till Stigstorp. Nästa blogg vecka 21!