Vecka 3

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 3

Välkomna tillbaka till ny termin! Så himla roligt att alla varit friska! Vi säger också välkommen till vår nya lilla stjärna, en lillasyster till ett av barnen. Inskolningen har hittills gått över förväntan och vi hoppas på att nästa vecka går lika bra! Som vanligt blir våra nykomlingar väl mottagna av alla andra barn. De ”näst yngsta” blir helt plötsligt stora när vi ser hur de vill hjälpa de nya.

Vi har sagt ett ordentligt hej-då till Nissan, som inte riktigt hann med det innan jul. Det utlovade juldiscot hade vi i måndags och i tisdags var det julgransplundring med fiskdamm.

Vi har lekt och målat med is denna vecka. De äldsta fick och lyssna på en saga om hur Stockholm såg ut under och strax efter istiden. Vi kunde konstatera att vi är ganska nöjda med att vi inte behövde uppleva den tiden.

Vi har firat våra januari-barn, en femåring och en treåring. Det blev lekar som ”gömma Doddo” och ”robotdans och robotspel.”

På torsdagar kommer vi fortsätta med att vara på Brunnagården på förmiddagen. Så där var vi i torsdags och hade ”Mini-röris”.

Aktivitetskalendern för våren finns nu här på hemsidan, vänligen skriv in planeringsdagar o dyl i era kalendrar!