Vecka 51

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 51

Så har vi kommit fram till årets sista blogg. Galet så fort det gått och så många minnen vi skapat tillsammans. Som vanligt sista veckorna på året har vi haft fullt upp med Lucia och Jul och allt mysigt som hör till.

Vi vill tacka alla familjer för att ni kom till vårt luciatåg och tack för all hjälp med att plocka undan stolar och bord. Så smidigt när många hjälptes åt, vi hann knappt märka att ni började så var allt borta. Barnen var så stolta dagen efter för det fina framträdande de gjort och vi måste säga att: Wow, vilka fantastiska barn ni har. Tyvärr var det flera som droppade av och blev sjuka, så ser det ledsamt nog ut varje år runt Lucia när alla virus börjat snurra runt i samhället. Vi hann inte fota något från Brunnagården, men tänker att ni som var på plats med era barn säkert har många egna fina bilder

Brunna Skogstrolls julbord dukades upp i veckan, lika gott som alltid. Nissan ropade inifrån sitt krypin att hon ville smaka, snabbt hämtade barnen en tallrik från leksaksköket som de fyllde med julmat till henne. De var så glada när de upptäckte att hon ätit upp all mat. Hon hade så klart ett uppdrag till barnen också, pepparkaksmemory. Den största utmaningen var inte att hitta ett par, utan att vänta med att äta upp dem till efter lunchen! I slutet av Tomtespåret på förmiddagen mötte vi Tomten. Vi tackar även vår fantastiska Tomte som för tredje året i rad kommer till oss i skogen. Att se dessa tindrande, ibland lite rädda men nyfikna ögon är lika roligt varje gång. Vi tror att barnen uppskattar tomtebesöket, alla pratar om det i flera dagar efteråt.

Vi avlutar med att tacka er alla för den här terminen. Önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ser fram emot att träffa er alla igen i januari då vi också hälsar en liten lillasyster välkommen till gruppen.