vecka 47

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

vecka 47

Den här veckan har vi haft en riktig vintervecka, vilket gjorde att vi ändrade runt lite i vår planering. Tanken var att ville ha ett par heldagar med skapande inför advent. Men inte kunde vi vara inne när det var fullt med snö ute. Så dagarna har kantats av snölek, adventsskapande och luciaträning. Lite kaos har vi nog haft någon dag med skapande material utspritt över alla borden så melissen har fått intagits utomhus, men det är roligt och sånt som också skapar minnen.

Under torsdagens planeringsdag lyssnade i på en föreläsning – Vikten av värdegrunden med bl.a. Bim Riddersporre. En viktig föreläsning om Normer och Värden i förskolan.

Nästa vecka ska barnen födda 2019 åka till Pärlans förskola och tillsammans med konstnären Jasmine Cederqvist delta i en konstworkshop ”Jag och mina ögon”.