Vecka 23

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 23

Helt otroligt att vi nu kommit till slutet av den här terminen. Flera har nu gått på sommarlov och resten droppar av kommande veckor.

Känns inte som så länge sedan vi körde igång i januari, vi längtade efter snön och den fick vi och hann o njuta av, den däremot känns just nu väldigt avlägsen. Den här veckan har vi njutit av riktigt härligt sommarväder. I tisdags var tanken att vi skulle gå till Trollskogen. Vi kom dit, men fick snabbt vända, det var så mycket mygg och de var så aggressiva, blev en stund i parken istället.

Vi har den här veckan firat av våra blivande skolbarn en kväll med restaurangbesök på Golden Cave, firat en nybliven tvååring och haft sommaravslutning tillsammans med barnen. Vi har även haft en utedag i skogen med lunch, vila, mellis, vattenkrig, styrda lekar, fria lekar och sagor. Vi gissar att flera barn varit lite trötta på kvällarna, det har vi varit.

Barnen har haft mobilen och fotat själva den senaste veckan. De har lyckats ta över 1000 bilder! Och nej vi ska inte lägga ut alla dessa i bloggen men mer än hälften av bilderna i denna blogg är tagna av barnen. De har fotat förut också och vi blir så imponerade av motiven. Helt ärligt så blir det så mycket mer liv i bilderna, de är grymma!

Vi vill nu önska er alla ett långt, skönt sommarlov. Med hopp om lek, skratt, glass, bad och gemenskap. Så ses vi igen med nya krafter i augusti. Vi önskar er som går vidare till nya äventyr stort lycka till i framtiden, ni kommer vara saknade och får gärna återkoppla hur ni har det och mer än gärna komma förbi och hälsa på.

Som vanligt vill vi tacka alla föräldrar för superbra samarbete! Ni är bäst! Nej förresten, era härliga ungar är bäst, ni är näst bäst!

Kram från Lotta och Catrine