Vecka 4

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 4

Även denna vecka har många varit förkylda eller lediga. Vi avvaktar med att starta igång gruppverksamheten tills de flesta är tillbaka. Eftersom vi ska börja med nya saker inom rymdprojektet vill vi att de flesta är på plats.

Vi startar upp varje måndag med dans, rytmik och gympa utomhus. Nu i måndags körde vi miniröris. Vi byter program regelbundet för att alla ska tycka det är kul och spännande.

Härligt att snön ligger kvar för en gångs skull. Vi har så klart åkt stjärtlapp varje dag och även på eftermiddagarna har vi varit ute i snön. Vi tog med oss färger ut i snön häromdagen och de allra flesta tyckte det var roligt att måla på is och i snön. Det är lite roligt att barnen gillar att skotta snö, så Lottas garageuppfart är den snyggaste på gatan!

Annars har veckan bestått av många bygg och konstruktionslekar och skapande. Även lite dans har vi hunnit med.

På tal om dans. Kommunen anordnar ju dansprojekt varje år men de ställde in det i våras, för barn födda -15. I år kommer de ha danstillfällena utomhus och då har vi anmält barn födda både -14 och -15. Det känns bra att ingen missar det då.