Vecka 13

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 13

Vi kör en blogg utan bilder denna vecka. Vi vill egentligen mest förklara vilka ändringar vi gör just nu.

Barnantalet är väldigt olika från dag till dag så oftast bestämmer vi först på morgonen hur vi delar upp barnen och vilka aktiviteter som passar. Det är lämning och hämtning som vanligt för er föräldrar, vi smsar om det blir ändring på det.

Vi har aktiviteter med Hacer utomhus som vanligt men rävgruppen och vargbjörnarna delar vi upp på annat sätt ett tag framöver.

Vi har ändrat en hel del i matsedeln också eftersom vi har hemlevarans av mat och ofta är en del varor slut. Då springer vi inte till affärer och kompletterar utan byter ut mot något vi har hemma istället.

Det vi hoppas på nu är att det blir ännu lite varmare utomhus så vi kan starta upp med våra utedagar. På torsdag räknar vi med att ha påsklunch som tänkt. Barnen får komma utklädda om de vill, helst i påskens tecken.

Nu kan det vara kallt på morgonen och jättevarmt på eftermiddagen så tänk på att ta med även tunnare ytterkläder till barnen. Skalbyxor och skaljacka är perfekt! Fodrat regnställ blir alldeles för varmt om det är tio grader eller högre.