Vecka 51

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 51

Så var nu sista veckan av terminen till ända, vi blickar tillbaka med glädje och ser allt roligt vi haft tillsammans med era barn.

Den här veckan har barnen slutfört sitt julpyssel, vi har läst klart vår julsaga som vi läst varje dag under december och såklart ägnat oss åt roliga lekar och rörelse. Såklart har Nisse och Nissan varit och busat med oss. Vi avslutar med att sätta knorren på grisen, gå tomtespåret där vi träffade tomten på slutet, reflexjakt med ficklampor, en god jullunch och juldisco.

Vi vill verkligen tacka er alla föräldrar som gjorde det möjligt för oss att delta på mötet med kommunen i onsdags. Det var ett möte som verkligen gav oss mycket, då vi även fick chansen att påminna politikerna i kommunen om hur småskalig verksamhet vi har och förändringar i budgeten kan påverka oss enormt mycket. För övrigt vill vi tacka för gott samarbete med er föräldrar i alla sammanhang, ni gör vårt arbete så lätt och roligt!

Vi ser fram emot att träffas igen i januari, då drar vi igång alla utvecklingssamtal också.

Ha nu en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!