Vecka 36

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 36

Då var vi igång igen! Vi säger välkommen till vår nya stjärna, en två-åring som redan hittat sin plats i gruppen och kan alla namn på både barn, pedagoger och familjemedlemmar! Vi har hunnit med så mycket redan, två utflykter, Grön-Flaggstart på nya projektet “djur i vår skog”, hittat på nya namn till den äldre och yngre gruppen, startat upp språk o mattegruppen och haft massor av hela utedagar.

Det här läsåret kallar de äldre barnen sig “de snälla vargbjörnarna” och de yngre “de busiga rävarna”. Nu i början av terminen handlar det som vanligt om att jobba ihop gruppen. Många samarbetslekar och värdegrundsövningar blir det.

Tack för ett mycket trevligt föräldramöte i tisdags! Syftet var som sagt att träffa varandra, all info får ni ju ändå. Aktivitetskalendern ligger också här på hemsidan och så gör även matsedeln. Och som vi sa, så har vi även en grupp på facebook, Brunna skogstroll. Där lägger vi upp enstaka saker vi sysslar med på dagarna. Inte riktigt varje dag, men nästan.