Vecka 24

Dagmamma, brunna, dagbarnvårdare, familjedaghem, pedagogisk omsorg

Vecka 24

Vi har avslutat både stora och mindre projekt denna vecka. De som börjar skolan har fått hem sin pärm och alla foton från tiden hos oss. Vi blir så tårögda när vi går igenom dessa bilder. Vad mycket vi gjort tillsammans! Man tycker man borde vara lite härdad efter 20 år i yrket men det är fortfarande jobbigt när barnen slutar och ska börja skolan.
Vi har gått igenom många av terminens “favoritlekar” och “favoritspel” under veckan. Önskemålen har varit många och vi har kämpat på för att hinna med så mycket som möjligt.😅
I onsdags fick alla barn hem en liten sommarpresent i form av en drake ( ni som redan hunnit gå på ledighet kommer få sin drake med.) Vi önskar att ni föräldrar hjälper oss med en liten uppgift under sommaren. När barnen provar att flyga med draken, antingen själv eller med hjälp av vuxen, knäpp ett foto och skicka det till oss tex via mejl eller mms. Vi tänker då att vi startar upp nästa termin med att prata om drakflygningen och kan komma in på ett litet tema om vind, som uppstart på terminen.
Kom ihåg att det är planeringsdag på torsdag nästa vecka.
 Till sist vill vi tacka alla föräldrar för ett riktigt gott samarbete denna termin! Ni visar en otrolig respekt för vårt jobb med barnen och det är vi såå tacksamma för!
Ha en riktigt härlig solig sommar nu så ses vi här på bloggen första veckan i september!
kram från Lotta & Catrine
💖🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞💖